Kerkenvisiebijeenkomst 7 november

Deze Kerkenvisiebijeenkomst heeft als thema: Borging en opvolging. 

Let op: deze bijeenkomst is niet live maar online!

Tijdens deze online bijeenkomst op 7 november via Microsoft Teams van 13:00 t/m 15:00, bespreken we de borging en opvolging van het kerkenvisietraject. Het kant en klare kerkenvisiedocument markeert namelijk niet het einde, maar juist de start van de uitvoering!

Sprekers

  • Marrit Zandbergen van Mooi Noord-Holland zal spreken over het borgen van het kerkenvisietraject binnen het omgevingsplan middels de Handreiking van kerkenvisie naar omgevingsplan van het Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord-Holland.
  • Iris Moons van Moons Architecten spreekt over de Kerken Strategietoo die is ontwikkeld om kerken op gebouw- en portfolio niveau te voorzien van een goed onderbouwde, objectieve en integrale toekomstvisie.
  • Jan van de Voorde en Elza van Liere van Erfgoed Zeeland zullen spreken over behoud, benutten en beleven van kerkgebouwen en zullen succesvolle voorbeelden van Zeeuwse kerkenvisies delen.

Aanmelden kan nu

Wilt u zich aanmelden? Dat kan door te e-mailen naar: kerkenvisies@cultureelerfgoed.nl

U krijgt dan spoedig een teamslink voor deelname

We hopen u te zien op 7 november.

Datum: 7 november 2023
Tijd:13:00 uur tot 17:00 
Locatie: online