Kerkenvisies in Zeeland gepresenteerd

Op 15 november werden in de Open Haven in Oost-Souburg vier Kerkenvisies uit de provincie Zeeland gezamenlijk gepresenteerd. Het leverde positieve energie op en aandacht voor kerkopgave in de hele provincie Zeeland. Het evenement werd georganiseerd door Erfgoed Zeeland en betrof de visies van de gemeenten Veere, Borsele, Vlissingen en Kapelle. Ze werden aan de wethouders uitgereikt. Hiermee zijn inmiddels acht van de dertien Zeeuwse Kerkenvisies opgeleverd. Zeeland is de enige provincie waarbij 100% van de gemeenten werken aan een gezamenlijke Kerkenvisie.

Meer nieuws over de Kerkenvisies in Zeeland vind je hier

Meer nieuws over andere opgeleverde Kerkenvisies vind je hier.

Judith Toebast, Toekomst Religieus Erfgoed RCE, reflecteert op de uitkomsten
Beeld: ©Erfgoed Zeeland
Judith Toebast, Toekomst Religieus Erfgoed RCE, reflecteert op de uitkomsten