2e ronde DUMAVA Subsidie

Investeringssubsidie Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed

Goed nieuws voor eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed zoals gebedshuizen, die al eens overwogen hebben om duurzame maatregelen te treffen: vanaf 18 september 2023 gaat de een investeringssubsidie voor duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) weer open.

beeldmerk DUMAVA

Op de website dumava.nl wordt zoveel mogelijk informatie gedeeld over de DUMAVA-subsidie, zodat alle benodigde informatie snel en duidelijk in beeld is. Het aanvragen van de subsidie gebeurt bij de RVO. De subsidie-aanvraag kan de nodige vragen oproepen, u kunt daarbij ondersteund worden bij de aanvraag en bijbehorend energieadvies krijgen. 

DUMAVA ikoon

Let op! De portal van de aanvraag gaat al open op 4 september, u kunt dan uw aanvraag vast klaarzetten. Er is 190 miljoen euro beschikbaar deze ronde. De ervaring leert dat dat bedrag ook snel wordt behaald. Van belang dus om uw aanvraag zo spoedig mogelijk in te leveren. U kunt maximaal 2.5 miljoen euro aanvragen.