Live Q&A-webinar voor kerkgebouwen: Verduurzaamde kerken - aanpak - proces - eindresultaat

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Bijna 200 mensen namen er aan deel. Kijk het webinar hier terug. 

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) organiseert in samenwerking met de ErfgoedAcademie op maandag 27 maart van 10:00 – 11:30 uur (online) een ‘Live Q&A’-webinar onder de titel: Verduurzaamde kerken - aanpak - proces - eindresultaat.

Uit de grote opkomst tijdens het laatste webinar van de RCE  op 7 december vorig jaar bleek dat veel beheerders, bestuurders en eigenaren van kerkgebouwen worstelen met de vraag hoe ze praktisch aan de gang kunnen met het verduurzamen van hun kerkgebouw. Ditmaal gaan men in op casussen die toehoorders kunnen inspireren om te verduurzamen. Waar lopen en liepen anderen tegenaan op het pad van verduurzaming. Leren van elkaar, dat staat centraal.

Voor meer informatie over het programma, de sprekers en de aanmeldlink klikt u hier.

Foto van boven genomen met zich op ronde cirkels, de lampen, en witte gordijnen
Duurzame halogeen lampen en gordijnen