U bent hier

Welkom op het platform Toekomst Religieus Erfgoed

Dit digitale platform bouwt voort op de resultaten van de Agenda Toekomst Religieus Erfgoed (2014-2016). Diverse organisaties hebben tijdens het slotsymposium van deze 'Agenda' aangegeven te willen blijven samenwerken met als doel het verkennen en bestendigen van de toekomst van het Nederlandse religieus erfgoed.

Het platform biedt nieuws, opinie, kennis en ruimte voor discussie en samenwerking op het gebied van religieus erfgoed. Het 'webteam' zorgt geregeld voor nieuwe informatie. Daarnaast is iedereen die in het thema geïnteresseerd is welkom bij te dragen aan het platform. Dit kan in de vorm van:

  • het toevoegen nieuws en agenda-items
  • het plaatsen van een project
  • opinie (blog of reageren op een bijdrage)

Registreer en maak een profiel aan om deel te nemen aan dit platform.

Nieuws- en agenda-items

Nieuws of agenda-items/evenementen gerelateerd aan veranderend gebruik van religieus erfgoed. Dit kan een bericht over uw eigen organisatie of gebouw betreffen. Maar ook nieuws uit andere media. Zaken voor 'de agenda' kunnen lezingen, tentoonstellingen, symposia e.d. zijn. Voeg minimaal de begintijd in, de locatie en de organisatie. Onder 'Relevante links' plaatst u een link naar meer informatie of eventueel de bron van het bericht. Er is de mogelijkheid beeld toe te voegen.

Project

Het plaatsen van een project over nieuw/veranderd gebruik van kerk of klooster: voer de gegevens in het webformulier in. Minimaal één foto, en graag een link naar meer informatie over het project. De voorbeeldprojecten dienen geheel afgerond te zijn.

Opinie

Wilt u een blog/column plaatsen? Dat kan via de knop 'Voeg toe' bovenaan de pagina. Als u bent aangemeld kunt u onderaan elk bericht (nieuws, agenda-item, blog) ook een reactie plaatsen.

Vragen

Voor vragen over dit platform kunt u contact opnemen met de community manager van het platform via info@toekomstreligieuserfgoed.nl.


NB De beheerder van het platform kan zonder toelichting besluiten om een bericht of reactie aan te passen of te verwijderen.