U bent hier

Bloggers gezocht!

maandag 25 juni 2018 - 15:05

Heeft u passie voor het onderwerp ‘herbestemming van religieus erfgoed’? Vindt u het leuk om te schrijven en heeft u een vlotte pen? Dan bieden we u de mogelijkheid om onderdeel te worden van onze vaste pool aan bloggers.

Platform Toekomst Religieus Erfgoed deelt informatie over wat zich afspeelt in de wereld van religieus erfgoed en herbestemming. Graag horen wij daarom uw verhalen: wat maakt u, als geïnteresseerde of betrokkene, in deze wereld allemaal mee?

U schrijft ongeveer één keer in de maand een blog. Deze blogs zijn kort en bondig, prikkelend en gaan op een heldere manier in op het – vaak gevoelige en ingewikkelde – onderwerp. Als u slechts een of een paar keer een blog wilt schrijven is dit natuurlijk ook mogelijk.

Beginnen uw vingers te jeuken om te schrijven? Vertelt u graag een verhaal dat op dit platform niet  mag ontbreken?  Wilt u zelf niet schrijven maar kent u iemand die dit leuk vindt? Stuur dan een mail aan Anna van Dijk (vandijk [at] emma.nl) en word een van onze bloggers.

Reacties