U bent hier

#JUMPFORHERITAGE

#JUMPFORHERITAGE, zo heet de campagne van de Europese erfgoedorganisatie Future for Religious Heritage (FRH) die op 15 december van start is gegaan. Het is een oproep aan alle Europeanen een foto te maken van zichzelf, springend voor een religieus erfgoed gebouw of plek, die samen met andere foto’s onder dezelfde hashtag een ketting zullen vormen.

De uitnodiging is daarbij om te vertellen waarom nou juist voor dit religieus erfgoed gekozen is: wat is je persoonlijke verhaal erbij? Plaats en land mogen natuurlijk niet ontbreken, evenals de tags voor FRH: @FRH_europe (twitter), @FutureForReligiousHeritage (facebook) en @frh_europe (instagram).

Future for Religious Heritage is een van de 28 Europabrede netwerken voorkomend uit het Creative Europe Programme van de Europese Unie.

Fotografiefanaten worden tegelijk uitgenodigd een foto in te sturen die meedingt naar een plekje in de tentoonstelling op de FHR-conferentie in Barcelona komend jaar. De drie finalisten komen daar ook naartoe voor de prijsuitreiking. Meer informatie hierover is te vinden op de FRH-site of via jumpforheritage@frh-europe.org

Reacties